Gyógyulás

2019.04.12. 06:08

A dalai láma elhagyhatta a kórházat

A vallási vezető elmondása szerint teljesen jól van.

(FILES) In this file photo taken on December 31, 2018 Tibetan spiritual leader the Dalai Lama (C) greets devotees at the closing ceremony of a teaching session at Kalachakra Ground in Bodhgaya. - The Dalai Lama has undergone a check-up at a New Delhi hospital following chest pains, according to an aide who said the Tibetan spiritual leader was in stable condition. Ngodup Tsering, the 83-year-old Buddhist monk's representative in the United States, told AFP the Dalai Lama flew to New Delhi early Tuesday April 9, 2019 for a doctor's visit at Max hospital after he experienced a "light cough." (Photo by - / AFP)

Forrás: AFP

Mint azt mi is megírtuk, a 83 esztendős tibeti vallási vezető kedden került kórházba Újdelhiben könnyebb tüdőgyulladással. Várhatóan már a héten visszatér észak-indiai otthonába, Dharmszalába.

A hegyi városban azóta él, hogy 1959-ben el kellett menekülnie Tibetből, mivel kudarcot vallott egy felkelés a kínai uralom ellen.

Címkék#dalai láma

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!