Ország-világ

2021.06.07. 12:27

A hagyományainkra alapozó, korszerű ismeretekre lehet építkezni az oktatásban

A legkorszerűbb ismeretek egybevonása a magyar tradíciókkal, a magyar kultúra értékeivel képezheti azt az alapot, amelyre építkezni lehet a magyar oktatásban – hangoztatta az emberi erőforrások minisztere a pedagógus nap alkalmából odaítélt szakmai díjak átadása előtt mondott köszöntőjében hétfőn, a Pesti Vigadóban.

Forrás: Facebook / Kásler Miklós

Kásler Miklós kitért arra, hogy

a pedagógusok a koronavírus-járvány alatt rendkívül fegyelmezetten, lelkesen támogatták diákjaikat, egymást és sokszor a szülőket is.

„Amit önök tettek, kivételes” – fogalmazott.

Pedagógusnap alkalmából ma azoknak az elhivatott, példaértékű munkát végző tanítóknak adhattam át szakmai elismeréseket, akik megtestesítik az utóbbi egy évben is töretlenül helytálló magyar pedagógus társadalom legnemesebb értékeit. Gratulálok a díjazottaknak és kívánom, hogy szolgálatukkal a gyermekeket a továbbiakban is a jó és szép életre nevelhessék – írta közösségi bejegyzésében az Emmi minisztere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!