liberális agymosás

2020.10.03. 21:12

A homoszexualitást népszerűsítő mesekönyv ellen tüntettek

Egyebek mellett a kisgyermekeken végzett nemváltoztató műtétek előtt nyitja meg a kaput a homoszexuális nézőpontot népszerűsítő mesekönyv a kiadvány megjelenése ellen tiltakozó tüntetés felszólalói szerint. Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke azt hangsúlyozta a demonstráción, hogy a társadalom egész hagyományos értékrendjét kikezdheti a Meseország mindenkié című kiadvány. A könyv egyébként még a magyar baloldalt is megosztja, Őrsi Gergely, a II. kerület szocialista polgármestere az előzetes tervekkel ellentétben végül nem ment a felolvasó rendezvényre.

Heves tiltakozást, és markáns szónoklatokat váltott ki első homoszexuális propagandát tartalmazó mesekönyv megjelenése a hagyományos családi normákat féltő tüntetőkből – számolt be róla a Magyar Nemzet. A Bródy Sándor utcában, a könyvet kiadó Labirisz Leszbikus Egyesület székhelyénél rendezett szombati demonstráció szervezője a Mi Hazánk volt, s a párt elnöke, Toroczkai László úgy fogalmazott: „Egy olyan kór ellen harcolunk, amelyet csírájában el kell fojtani. Most már mindenkinek egyértelmű, hogy nem néhány aberráltról szól a történet. Ez egy háború az egész társadalom, az egész világ ellen”. Eközben az épületből üvöltő zenével próbálták elnyomni az ellenük felszólalók hangját.

Türelmetlen toleránsok

Toroczkai arra is rámutatott, hogy míg az ellentmondásos könyvet népszerűsítők rendszerint a demokráciára hivatkoznak nézeteik számára toleranciát követelve, addig ők megzavarják a demonstrációt, és megpróbálják azokba fojtani a szót, akik a gyermekeikért állnak ki.

„Sőt, fizikai agresszióval családanyákat fenyegetnek. Ez az igazi énjük, egy agresszív, fenyegetőző, de rendkívül gyáva kisebbséggel állunk most szemben” – jelentette ki a több száz fős tömegnek a pártelnök.

A demonstráción felszólalt Szakács Árpád Lovas István sajtódíjas újságíró, aki a jelenkort történelmi kontextusba helyezve arra hívta fel a figyelmet, hogy a balliberális eszméket mindig érzékenyítéssel fogadtatták el a társadalommal, ilyen volt a szocializmus, a kommunizmus és ilyen most a lila színben terjedő liberalizmus is.

„Amikor hatalomra jutott az érzékenyítők kisebbsége, minden esetben a legvéresebb terrorral támadt rá a többségi társadalomra” – fejtette ki.

Veszélyben a gyermekek

Az újságíró utalt arra is, hogy nyugaton már szinte természetes, hogy hormonokkal kezelt kisgyerekeket nemváltoztató műtétekre visznek a szüleik.

„A hatéves kisfiúkkal kötelezően homoszexuális leveleket irattatnak és egyéb aberrált felvilágosításoknak nevezett perverz dolgokra kényszerítik őket, sok országban pedig ma már a pedofília legalizálása van terítéken. Ez lesz itt is hamarosan” – figyelmeztetett Szakács, emlékeztetve: a genderpropaganda terjesztésének vezetését 2009-ben maga Dobrev Klára vállalta magára, a szakmai hitelesítésben pedig Vekerdy Tamás gyermekpszichológus segédkezett.

Közben közel nyolcvanezren írták alá a CitizenGO petícióját, amely azt szeretné elérni, hogy a könyvesboltok polcairól vegyék le a Meseország mindenkié című érzékenyítő mesekönyvet. A hatékonyságért a szervezők telefonos kampányt is indítottak.

„Arra kérjük most barátainkat és tagjainkat, hogy hívjuk fel telefonon a Pagony és a Líra könyvesboltokat, és fejtsük ki nekik, hogy miért tartjuk aggasztónak a könyv árusítását. Mindenkit arra kérünk, hogy udvariasan, a vonal végén lévő ügyintéző vagy vezető személy emberi méltóságát tiszteletben tartva mondja el a kérését és azt, hogy miért aggódik, amíg felnőtt tartalmak lelhetők föl egy gyerekek számára írt könyvben” – hívta fel a figyelmet új akciójukra a genderlobbisták által egyébként megfenyegetett Schittl Eszter, a CitizenGO vezetője.

Őrsi meghátrált

Bár Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere is részt vett volna a vasárnap délelőtti matiné meseolvasáson, ahol az érzékenyítő mesekönyvből olvasott volna fel egy részletet, végül meggondolta magát. A szocialista polgármester közösségi oldalán úgy fogalmazott: meggyőződése, hogy a politika nem szólhat bele a mesék tartalmába, a műveket az alkotók hozzák létre olvasóiknak.

„A mesék esetében a szülők feladata és felelőssége, hogy eldöntsék, mely könyvet vásárolják meg, mely meséket olvassák föl gyermeküknek” – írta, hozzátéve: a teljes politikamentességet magára nézve is kötelezőnek tartja, ezért nem vesz részt, és nem olvas fel az eseményen.

A szombati Szentkirályi utcai tiltakozás kapcsán Dombos Tamás, az LMBTQ-szövetség elnöke levélben fordult Pikó Andráshoz, Józsefváros polgármesteréhez. Pikó válaszában pedig úgy fogalmazott, hogy „a tüntetés a normális többséget provokálja” és támogatásáról biztosította az Auróra Klubban tevékenykedő LMBTQ-közösséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!