Veszélyeztetés

2018.08.10. 15:01

Autókat dobált meg két fiatal az autópálya fölötti hídról Szabolcsban

Az M3-as autópálya fölötti, Kántorjánosi és Vaja között található hídnál elkövetett bűncselekmény elkövetőit a rendőrök tetten érték és elfogták – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény és rongálás gyanúja miatt nyomoz a 18 éves és a 19 éves vajai fiatal ellen – olvasható a police.hu oldalon.

A rendőrök pénteken, nem sokkal éjfél után fogták el őket, miután ismeretlen tárgyat dobtak le az autópályán haladó egyik autóra. Kihallgatásukon két korábbi dobálást is beismertek: az augusztus 5-én és 7-én éjjel elkövetett dobálások következtében egy személyautó szélvédője berepedt.

A két fiatal azt is elmondta, elfogásuk előtt egy feldarabolt dinnyével indultak el egyikük tehergépkocsijával a hídra azért, hogy az autópályán haladó gépjárműveket dobálják. A korábbi két alkalommal kavicsokat vittek magukkal ugyanebből a célból. Tettükre nem tudtak magyarázatot adni, de azt mondták, már nagyon megbánták – olvasható a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!