Bűnügy

2017.07.21. 15:54

Babafigyelő kamera vette fel a betörőt

Aki felismeri, szóljon a rendőröknek!

 

Babafigyelő kamera rögzítette a betörő ténykedését egy kecskeméti otthonban. Keresik az elkövetőt, aki felismeri, hívja a rendőrséget.

 Új információk: A Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el lopás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint július 20-án dél körül Kecskeméten, a Zászló utca egyik lakásába betört a férfi, és onnan készpénzt és ékszereket lopott el.

Ezt a férfit keresik a rendőrök

A rendőrök kérik, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, vagy a személyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Korábban írtuk: Vírusszerűen terjed a kecskemétiek körében egy facebook-os bejegyzés, amelyben egy hölgy képeket oszt meg arról a betörőről, aki a lakásából ellop egy páncélszekrényt. A hölgy leírja, hogy a férfi nem kutatott a lakásban, hanem célirányosan vitte el a házi trezort, ami arra utal, hogy valaki tájékoztatta annak hollétéről. A betörőről a babafigyelő kamera videót rögzített, amin jól felismerhető a tettes. A Kecskeméti Rendőrkapitányságra tegnap este érkezett a bejelentés, ami alapján lopás miatt indított nyomozást a hatóság ismeretlen tettes ellen.

 

Címkék#Kecskemét

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!