Illegális bevándorlás

2018.11.30. 23:20

Bakondi: az EP visszafordíthatatlanná tenné a migrációt

A nemzeti állásfoglalások a kormány reményei szerint jelentős változásokat hoznak az új parlament és Európai Bizottság (EB) összetételében.

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az Európai Parlament (EP) jelenlegi többsége saját szabályait is semmibe véve, görcsösen tesz erőfeszítéseket a közelgő választásokig, hogy a migráció folytatódhasson, és az európai beáramlás visszafordíthatatlan legyen.

Bakondi György péntek este az M1 aktuális csatornán arról beszélt, hogy a jövő évi EP-választáson a migráció fő kérdés lesz, és ebben a témában a nemzeti állásfoglalások a kormány reményei szerint jelentős változásokat hoznak az új parlament és Európai Bizottság (EB) összetételében.

Úgy fogalmazott:

az európai nemzetek korántsem egységesek abban, hogy a migráció jó dolog.

Az úgynevezett migránskártyákkal kapcsolatban azt mondta: a kormány szeretné látni, hogy azokat pontosan ki találta ki, hogyan csoportosítják át a pénzeket és miként valósul meg az a furcsa koalíció, amely úgy látják, létrejött az ENSZ menekültügyi főbiztossága, az EB illetékes főigazgatósága és Soros György között ebben az ügyben.

Megjegyezte: előbbinek a weboldalán már van információ a kártyákról, de az EU és Soros György szervezetei nem nyilatkoztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!