adóbűnöző ügyvéd

2021.03.03. 13:55

Budai: Czeglédi és bandája az igazságszolgáltatás lassítására játszik

A Fidesz szerint Gyurcsány adócsaló ügyvédje és bandája mindent megtesz, hogy lassítsa és gátolja az igazságszolgáltatást és a bírósági eljárást.

Budai Gyula szerdán az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában felidézte: Gyurcsány Ferenc adócsaló ügyvédjét, Czeglédy Csabát kétszer már elítélte a bíróság adócsalásért. Czeglédy Csabának most újra bíróság elé kell állnia, mivel a vád szerint diákszövetkezeteken keresztül szivattyúzta ki a pénzt, kihasználva és megkárosítva ezzel a jóhiszemű diákokat.

A kormánypárti politikus rámutatott: az eltűnt hatmilliárd forintról a mai napig nem lehet tudni, hogy hova került.

Az sem zárható ki, hogy a DK és az MSZP pártkasszájába vándoroltak ezek a pénzek

– jegyezte meg.

Hozzátette: kedd óta az is nyilvánvalóvá vált, hogy Czeglédy Csaba és bandája mindent megtesz annak érdekében, hogy lassítsa és gátolja az igazságszolgáltatást és a bírósági eljárást. Ezt bizonyítja az is, hogy

kedden sem tartottak érdemi tárgyalást, mert egyetlen vádlott sem jelent meg.

Eközben Czeglédy Csaba – Facebook bejegyzésének tanúsága szerint – „kedélyesen futóedzést tartott”. Ez is mutatja a gátlástalanságát – mondta Budai Gyula.

A fideszes politikus szerint sokat mondó az is, hogy Gyurcsány Ferenc továbbra is kiáll az adócsaló ügyvédje, Czeglédy Csaba mellett. Ezt bizonyítja, hogy a szombathelyi választókerületben jelöltként fogják indítani Czeglédyt – mutatott rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!