Ország-világ

2021.08.13. 06:39

Elhatárolódtak a pedofilokat mentegető baloldali elemzőtől

A Publicus Intézet ügyvezető igazgatója szerint lehet érzékenyíteni a pedofíliával szemben is. Pulai András, a balliberális kötődésű elemző központ vezetője a HírTV Plusz-mínusz című műsorában azt mondta, a pedofília betegség, így együtt lehet érezni az abban szenvedőkkel – számolt be a HírTV.

„Egyrészt bűncselekmény, másrészt a tudomány mai állása szerint betegség. A kettő együtt alkalmas arra, hogy valaki tényalapú vagy művésszerű alkotásban mutassa be azt a szenvedést, amit sok pedofil beteg is átél”

– hangsúlyozta az elemző, akinek meggyőződése, hogy a katolikus egyház a melegágya a pedofíliának. Pulai a műsorban arra reagált, hogy az egyik streamingszolgáltató egy olyan filmet tűzött műsorára, amely nyíltan a pedofília iránt érzékenyít.

„Én innentől kezdve ezzel az emberrel nem vagyok hajlandó egy műsorban mutatkozni”

– írta közösségi oldalán az eset kapcsán Deák Dániel. A politikai elemző azt is megemlítette, hogy az elmúlt hónapokban nem is vállalt vele vitát baloldali kollégája.

„Minden jobboldali kollegának javaslom: gondolja át, legitimálja-e ezt az egyház és vallásellenes, illetve egy normális társadalomban elfogadhatatlan gondolkodásmódot azzal, hogy leül Pulai Andrással egy asztalhoz” – javasolta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!