baleset

2018.07.29. 13:05

Elütött a vonat egy kerékpárost Ceglédnél

Halálra gázolt egy kerékpárost egy vonat Cegléd közelében vasárnap délelőtt, a baleset miatt a ceglédi vonalon 20-60, esetenként 60-90 percet késnek a vonatok.

A Mávinform a MÁV-csoport honlapján azt írta: Cegléd és Ceglédbercel-Cserő között, fény- és félsorompónál történt a baleset. A sorompó a balesetkor jól működött. A Budapestről Nyíregyházára tartó Páva InterCity (IC) vonat gázolt, ez okozza a késéseket a Budapest-Cegléd-Szeged és a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen vonalon. Az IC utasai egy másik vonatra szállhattak át. Hozzátették: a Szabolcs IC Albertirsa és Cegléd között minden állomáson és megállóhelyen megáll, felár nélkül vehető igénybe.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon azt közölte, eddigi adataik szerint a fényjelző készülék tilos jelzése ellenére tolta be kerékpárját egy férfi a vasúti átjáróba. A vonat vezetője észrevette a férfit, de a vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést. A férfi a helyszínen meghalt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!