politikai elemzés

2021.07.27. 11:56

Euróadósság helyett LMBTQ-ideológiával próbálják alávetni a keletieket

Ahogy a migrációnál, úgy a gyermekvédelem terén is el akarja venni a nemzetállamoktól a hatáskört Brüsszel, és saját maga akar dönteni – mondta a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatója kedden az M1 aktuális csatornán.

Kiszelly Zoltán hozzátette: Brüsszel azért támadja Magyarországot, Csehországot és Lengyelországot, mert ezek az országok nem tagjai az „euróadósság-zónának”, ezért Brüsszel nem tudja a „gazdaságon keresztül fogni” ezeket a tagállamokat. Ezzel szemben Franciaország, Spanyolország, Görögország és Olaszország az Európai Központi Bank lélegeztetőgépen van, a bank átutalásaival tudja megszorítások nélkül víz felett tartani gazdaságát – jegyezte meg.

Az igazgató szerint az LMBTQ-ideológia egy nagyon veszélyes, globalista ideológia. Az Európai Unió is ennek a globális világrendnek az egyik eleme, ezért a felnövekvő generációk körében is el akarják terjeszteni ezt az ideológiát, hogy amikor a mostani gyermekek felnőnek természetes legyen számukra, hogy elsősorban nem magyarok, hanem egy „szivárványos univerzum” tagjai. Azt mondta, a baloldal álproblémákról beszél, de fontos emlékezni arra, hogy

Joe Biden amerikai elnök egyik első intézkedése volt, hogy az elődje, Donald Trump által kihirdetett tilalmat megszüntette és újra engedélyezte a gyermekeken elvégezhető nemváltoztató műtéteket.

Ha a baloldal hatalomra kerül, feltehetően nem tud majd ellenállni a globalista nyomásnak, és rögtön beengedi az LMBTQ-ideológiát az óvodákba, iskolákba, ezért fontos a népszavazás, amellyel megállt parancsolhat a magyarság – jelentette ki Kiszelly Zoltán. Hozzátette: a népszavazás üzenet lenne nemcsak Brüsszelnek, hanem a magyar ellenzéknek is, hogy a magyar társadalom többsége nem támogatja az LMBTQ-ideológiát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!