Egy véletlenen bukott le

2020.02.12. 11:14

Fegyvert és drogot találtak egy külföldi férfinál Fóton

A Pest Megyei Főügyészség indítványozta egy külföldi állampolgárságú férfi letartóztatását, akinek fóti otthonában jelentős mennyiségű kábítószert és lőfegyvert foglaltak le.

A Pest Megyei Főügyészség szerdán azt közölte, egy véletlenen bukott le a jelentős mennyiségű kábítószerrel a férfi: a rendőrök egy más üggyel összefüggésben kezdtek intézkedni vele szemben, ezért tartottak házkutatást az otthonában.

A kutatás során többféle, összesen több mint 16 kilogrammnyi kábítószergyanús anyagot, lőfegyvert, lőszert valamint több tízmillió forintnyi készpénzt és értéket foglaltak le.

A férfit jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével és lőfegyverrel visszaélés bűntettével gyanúsította meg a rendőrség.

A Pest Megyei Főügyészség kezdeményezte a letartóztatását, mivel tartani lehet attól, hogy megszökne, illetve, hogy befolyásolná az ügyben még kihallgatandó embereket. Továbbá fennáll annak a veszélye, hogy szabadlábon újabb bűncselekményt követ el áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!