Ország-világ

2020.08.22. 22:13

Genderunikornissal traktálja a gyerekeket az LMBTQ-mozgalom (videó)

Négyperces videóban magyarázzuk el a genderelmélet képtelenségeit és gátlástalanságát.

A jobboldali, konzervatív Axióma-csoport egy rövid, informatív videóban mutatja be a genderideológiát, amely a Pride-ot is mozgatja írja a Magyar Nemzet.

Mint írják, ennek az ideológiának a „progresszív ága identitászavaros gyermekek hormonterápiáját és átoperálását tartja jótékony hatásúnak”.

A videóban emlékeztetnek, hogy Amerikában a genderunikornison keresztül mutatják be kis iskolásoknak, hogy nem muszáj kisfiúnak vagy kislánynak lenni.

A gendermozgalom mára számos helyen elfogadott gyakorlattá tette a gyermekkori hormonterápiát és a nemi átalakító műtéteket. A mozgalom képviselői szerint ez a leghatékonyabb módja annak, hogy a gyermekek társadalmi és biológiai nemisége összhangban kerüljön, ugyanakkor az egyik legkiterjedtebb kutatás alapján a nemváltó műtéten átesett páciensek mentális egészsége nem javult.

Az Axióma-csoport a saját bevallása szerint olyan magyar fiatalokból áll, akik hisznek abban, hogy „vannak a világban eredetüknél fogva jó, igaz és szép dolgok, amelyekért érdemes küzdeni” – olvasható a bemutatkozó szövegükben. Az Axióma Facebook-oldalán olyan rövid, informatív videók vannak, amelyek például Szent István király életét és tetteit mutatják be, de készítettek egy hosszabb interjút Douglas Murray-vel, az Európa furcsa halála című könyv szerzőjével, aki írásaiban a tömeges bevándorlás ellen érvel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!