karambol

2017.07.28. 17:23

Halálos baleset történt Kiskunfélegyháza közelében

Összeütközött két autó az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza közelében, egy ember meghalt, többen megsérültek – közölte a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

 

Kiskunfélegyháza, 2017. július 28.
Ütközésben összetört személygépkocsik az M5-ös autópályán Kiskunfélegyháza közelében 2017. július 28-án. A Szeged felé vezetõ oldalon történt balesetben egy ember meghalt, többen megsérültek.
MTI Fotó: Donka Ferenc

Varjassy László elmondta: a két személygépkocsi a Szeged felé vezető oldalon ütközött össze, majd átszakítva a középső elválasztó korlátot a Budapest felé vezető oldalon, a 118-as kilométernél állt meg. A kiskunfélegyházi tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével emeltek ki az egyik járműből, ellátását a mentősök megkezdték. A balesetben hárman könnyebben megsérültek.

A helyszínelés idejére a pályaszakasz mindkét oldalát teljes szélességében lezárták, de közben egy-egy sávon már megindulhatott a forgalom, így a torlódás csökkent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!