baleset

2021.03.14. 10:01

Hárman haltak meg egy ütközésben Nyírbogdány és Nyírtura között

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó a 4-es főúton, az egyik jármű teljes terjedelmében égett.

Forrás: Szon.hu

Fotó: Sipeki Péter

Összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó a 4-es főúton, az egyik jármű teljes terjedelmében égett – írja a Szon.hu, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei hírportál.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2021. március 14-én 6 óra 30 perc körül a 4. számú főúton Nyírbogdány és Nyírtura között. Eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött. A baleset következtében hárman olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették. A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik – olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatásra szerint összeütközött egy személygépkocsi és egy kisteherautó a 4-es főúton, Nyírtura közelében. A személygépkocsi kigyulladt és teljes terjedelmében égett. A balesethez a nyíregyházi hivatásos tűzoltókat és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot riasztották. Az egységek eloltották a lángokat. Egy ember beszorult a tehergépkocsiba, őt feszítővágóval szabadították ki a tűzoltók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!