hiszti

2020.12.20. 10:55

Hollik: „Főpolgármester úr! A főváros pénze nem az öné, hanem a fővárosiaké!”

Az állam és az önkormányzatok feladata válság idején, hogy segítsenek az embereknek és a vállalkozásoknak! Ezzel mindenki egyetért, kivéve Karácsony Gergelyt! – írja Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója legújabb Facebook posztjában.

A kommunikációs igazgató hangsúlyozta: Ő tiltakozik az ellen, hogy csökkenjen a cégek iparűzési adója. Teszi ezt úgy, hogy a főváros több mint 130 milliárd forint állampapírral rendelkezik, készpénzállománya pedig több mint 80 milliárd forint.

Hozzátette: Karácsony Gergely az elmúlt időszakban a tanácsadói számát 55-re, és Budapest brüsszeli irodájának költségeit 37 millióról 112 millióra emelte. Erről nem volt Facebook poszt és nem volt hiszti.

A Hollik István kiemelte, hogy a főváros pénze nem az Karácsony Gergelyé, hanem a fővárosiaké. Végezetül azt javasolta, hogy Budapest pénzét a a budapesti vállalkozások megsegítésére fordítsa a főpolgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!