Járvány

2021.03.02. 13:26

Hollik: Gyurcsány Ferenc semmit nem tanult az őszödi beszédből (videó)

Gyurcsány Ferenc hétfői Facebook-bejegyzése azt bizonyítja, hogy semmit nem tanult az őszödi beszédből és számára semmi sem drága, még az emberélet sem – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója kedden, a Facebookon közzétett, a DK elnökének címzett videoüzenetben.

Hollik István úgy fogalmazott, azt hitték Gyurcsány Ferenc esetében az őszödi beszédnél már nincsen lejjebb, hétfőn azonban „bebizonyította, hogy mégiscsak van”.

„Nem elég, hogy a harmadik hullám kellős közepén arra utasítja a baloldali politikus társait, hogy keltsenek bizalmatlanságot a vakcinákkal szemben, (...) a baloldali álhíroldalakat is bekapcsoltatja ebbe az oltásellenes kórusba, a hétfői Facebook-bejegyzésében pedig egészen odáig megy, hogy azt sejteti, a miniszterelnöknek tulajdonképpen nem is a kínai vakcinát adták be” – fejtette ki a kormánypárti politikus.

„Ez az újabb baloldali összeesküvés is azt bizonyítja, ön semmit nem tanult az őszödi beszédből” – mondta Hollik István, hozzátéve: „ez egészen elképesztő és aljas”.

„Maga ugyanaz a Gyurcsány Ferenc, akinek nincsenek gátlásai, semmit nem tisztel, akinek semmi sem drága, még az emberélet sem” – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!