Külföldi finanszírozás

2017.08.15. 12:28

Hollik: a migránspárti szervezetek nem akarnak átláthatóan működni

A tevékenységüket és pénzügyekeit átlátni nem engedő szervezetek a rejtőzködéssel valójában azt ismerik be, hogy eddig illegálisan működtek – jelentette ki Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Hollik István érdekes fejleménynek nevezte, hogy a Földközi-tengeren át a migránsok millióit „Európába taxiztató” szervezetek sorra jelentik be tevékenységük felfüggesztését, miután az olasz állam szigorú ellenőrzésnek kívánta alávetni őket, és magatartási kódexet vezetett be számukra.

„Inkább megfutamodnak, csak hogy elbújhassanak a törvények és az ellenőrzés elől” – fogalmazott a kormánypárti politikus, emlékeztetve arra: az olasz hatóságok azután nyúltak a szigorítás eszközéhez, miután ügyészségük konkrét bizonyítékokat tárt fel arról, hogy az érintettek részesei a nemzetközi bűnszervezetek által működtetett emberkereskedelemnek és embercsempészetnek.

A képviselő párhuzamot vont a Földközi-tengeren és a Magyarországon működő migránspárti civilek között, akik szintén sorra jelentik be, hogy nem hajtják végre a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényt, amely szerint be kellene vallaniuk a külföldről érkező támogatásaikat.

„A migránspárti szervezetek Magyarországon sem akarják, hogy átláthatóan működjenek, hogy a magyar emberek megtudják, hogy valójában Soros György támogatásából, Soros György tervének végrehajtásán dolgoznak” – fűzte hozzá Hollik István, rámutatva: Soros terve, hogy migránsokkal árassza el Európát.

Ezen szervezetek folyamatosan támadják Magyarország bevándorláspolitikáját – mondta Hollik István, aki szerint az olaszországi fejlemények is azt bizonyítják: Magyarországnak igaza volt, amikor az elsők között kezdeményezte a migránspárti szerveztek működésének átláthatóvá tételét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!