Kis európai anziksz

2018.03.17. 21:05

Így zaklatják a migránsok a brüsszeli nőket (videó)

Világos bizonyíték egy belga dokumentumfilm a nyugat-európai állapotokra.

Korábban némely politikusok és médiumok is tagadták, hogy léteznének no-go zónák, ezek azonban teljes hallgatásba burkolóztak e kérdéssel kapcsoaltban azóta, hogy Angela Merkel elismerte: igenis vannak no-go zónák Németországban, azaz olyan nagyvárosi kerületek, ahol a rendőrség nem ura a helyzetnek – írja az origo.hu összeállítása.

A brüsszeli nőket érő mindennapos szexuális zaklatásokról szól az a belga dokumentumfilm, amelyet még 2012-ben készítettek. A Femmes de la rue (Nők az utcán) című félórás videóban megszólaló nők elmondják, hogy milyen atrocitásoknak vannak kitéve a brüsszeli utcákon, főleg azokban a negyedekben, ahol többségben vannak a migránsok.

A rejtett kamerás felvételekből kivehető, hogy egy nyári ruhába öltözött európai nő nem tud úgy végigmenni az utcán, hogy ne érné szóbeli és fizikai inzultus néhány méterenként. Utánaszólnak és utánamennek a bevándorló férfiak, fogdossák és ajánlatokat tesznek neki, megjegyzéseket tesznek rá.

A filmet " target="_blank" ">ide kattintva is meg tudja tekinteni.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök már 2016 áprilisában arról beszélt, ha baloldali kormány kormányozná Magyarországot, akkor több százezer menekült lenne már itt, és három év múlva azt sem tudnánk, Londonban, Párizsban vagy Budapesten vagyunk-e éppen.

A nyugati és hazai ellenzéki média tiltakozásban tört ki ezután a nyilatkozat után. Szintén 2016-ban jelentette meg a kormány azt a kiadványt, amelyben bemutatta a nyugat-európai no-go zónákat. Akkor Nagy-Britannia, Németország, Svédország és Franciaország nagykövetsége is tiltakozott.

Borítóképünk egy képkocka a Nők az utcán című filmből

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!