fegyvert is tartottak

2017.08.16. 06:51

Kábítószer-kereskedőket fogtak el Budapesten

Két férfi ellen nyomoz a rendőrség, akik az adatok alapján kábítószerrel kereskedtek, az egyikül lakásán a drogok mellett többféle fegyvert és lőszert is találtak.

A 43 éves budapesti V. Pál és a 27 éves Zs. Gergő a rendőrség szerint rendszeresen árult kábítószert. A nyomozók házkutatást tartottak V. Pál lakásán, ahol 265,4 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, 90,34 gramm kábítószergyanús barna növényi törmeléket, tíz tablettát, öt cannabis magot, 100 gramm cannabisos csokoládét és a kábítószerek adagolásához használt eszközöket találtak. Továbbá 3 126 000 forint készpénzt, 750 euro-t, két szamurájkardot, egy gázriasztó fegyvert, egy vadászfegyvert, két sportlőfegyvert, valamint a fegyverekhez tartozó lőszereket foglaltak le.

A férfiakat a rendőrök előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki őket. V. Pál előzetes letartóztatását javasolják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!