bűnügy

2021.03.04. 12:07

Kábítószer-kereskedőket fogtak el Csongrád-Csanád megyében

Kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás hat férfi és két nő ellen, aki a gyanú szerint Csongrádon, Szentesen és Hódmezővásárhelyen is árulta a kristály nevű szert – tájékoztatott a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szabó Szilvia közölte, a rendőrök kedden és szerdán vették őrizetbe a gyanúsítottakat. Egyikük az élettársával Szentesen árulta a szintetikus drogot, amit csongrádi ismerőse vett át tőle, aki feleségével, otthonában kiadagolta és a fogyasztóknak adta azt tovább.

A csongrádi férfit két ismerőse is segítette ebben, de ő tartotta a kapcsolatot azzal a két dílerrel is, akik Hódmezővásárhelyen kínálták az árut.

A rendőrök a csoport tagjainak otthonaiban tartott kutatás során nagyobb mennyiségű készpénzt és több százezer forint értékű kábítószert foglaltak le

– tudatta a százados. A hat férfi és két nő ellen kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!