Ország-világ

2017.07.26. 09:36

Késnek a vonatok Miskolc és Szolnok irányába

Felsővezeték szakadás miatt hosszabb a menetidő a Budapest-Gödöllő-Hatvan-Miskolc és a Budapest-Nagykáta-Újszász-Szolnok vonalon.

Szerda hajnalban Kőbánya felsőnél felsővezeték szakadás miatt az állomás egyes vágányain, illetve Kőbánya felső és Rákos között, a fenti pályán nem közlekedhetnek a vonatok, így hosszabb menetidővel kell számolni és arra, hogy a vonalon közlekedő helyi vonatok nagy része ideiglenesen kimarad a menetrendből – közölte a MÁVINFORM szerdán reggel.

A MÁV ugyan biztosítja a Budapest-Gödöllő-Hatvan-Miskolc és Budapest-Nagykáta-Újszász-Szolnok vonalon a személyszállító vonatok közlekedését, ugyanakkor az arra utazóknak hosszabb menetidővel kell számolniuk várhatóan délig, a leszakadt vezetékrendszer helyreállításáig.

A nagyobb torlódások és késések elkerülése érdekében a Budapest-Keleti-Gödöllő, illetve Gödöllő és Budapest, továbbá a Budapest-Keleti-Sülysáp és vissza útvonalon közlekedő helyi vonatok többsége ideiglenesen kimarad a menetrendből. Helyettük a távolsági, zónázó vonatok minden állomáson és megállóhelyen megállnak – áll a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!