Ország-világ

2021.01.15. 12:08

Kocsis Máté: a baloldal aljasságának tényleg nincs határa

Tegnap – sokadjára – a miniszterelnök családjára rontottak rá. Most épp abból csináltak műbalhét, hogy Orbán Viktor fia részt vett egy olyan katonai képzésen, amelyen amúgy bárki részt vehet. Az ehhez kapcsolódó ösztöndíjprogram mostani körében 164 honvéd kapott lehetőséget, a jelentkezés önkéntes volt. Ennyi történt, írja Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közösségimédia-oldalán.

„Különös egybeesés, hogy épp ma kezdődik Demeter Márta baloldali képviselő bírósági tárgyalása, aki 2018-ban – szegényes földrajzi ismereteiről tanúbizonyságot téve – nemcsak egy ciprusi várost kevert össze egy szigettel, de két azonos nevű magyar lányt is. Nyilvánosságra hozta egy katonai szállítógép utaslistájából, hogy Orbán Flórát, Orbán Viktor lányát közpénzen, katonai repülőn utaztatják. Kiderült persze, hogy ez kamu, ugyanis az említett Orbán Flóra egy Cipruson szolgáló magas rangú katona lánya, aki jogszerűen tartózkodott a gépen” – írja a Fidesz frakcióvezetője, így folytatva:

„Demeter Márta persze nem a hazugsága miatt áll most bíróság elé, hanem azért, mert esküjét megszegve, honvédelmi szempontból érzékeny adatokat hozott nyilvánosságra, ezzel pedig közvádas bűncselekményt követhetett el. Tette mindezt azért, hogy befeketítse a miniszterelnök családját.

Vadai Ágnes, aki a tegnapi ügy kapcsán rárontott a honvédségre, a gyurcsányi kommunizmus alatt aktív szereplője a hadsereg lepusztításának. Pontosan tudja, hogy amit sugall Orbán Viktor fiának katonai képzéséről, az nem igaz. Mégis megteszi, mert a lejáratás, hamis sugalmazás a lételeme. Mint Demeter Mártának.

Németh Szilárddal pedig nagyon nem értek egyet. Fekete-Győr inkább ne legyen katona! Ne is ajánlgassuk neki, ugyanis ha Magyarországot fegyveres támadás érné, ő azonnal átállna az ellenséghez. Mert neki meg az a lételeme” – zárja bejegyzését Kocsis Máté.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!