gyanúra ad okot

2021.06.03. 15:58

Kocsis Máté: van pénz Józsefvárosban, de nem a polgárokra költik

A Fidesz országgyűlési frakcióvezetője, aki egyben a kerületet képviseli a Parlamentben, azt a kérdést tette fel, hogy vajon hova megy a pénz, ha rekordméretű a finanszírozás, de a kerületben még sincs ennek semmi nyoma.

Sokadjára omlik össze Pikó András hazugságpropagandája: 5 milliárd forint maradt a kerület kasszájában tavalyról – kezdte bejegyzését közösségi oldalán Kocsis Máté. Az erről szóló dokumentumot maga a józsefvárosi polgármester írta alá a napokban.

A frakcióvezető a továbbiakban rámutat arra az ellentmondásra, hogy miközben még soha nem volt ekkora költségvetése Józsefvárosnak – az emelkedő állami támogatásoknak köszönhetően 28 milliárd forint –, addig az ellenzéki városvezető alulfinanszírozottságra panaszkodik.

Józsefváros kormánypárti országgyűlési képviselője posztjában az alábbi kérdésekre várja a választ:

  • De ha van pénz, akkor miért hazudta Pikó, hogy nincs?
  • Ha van pénz, akkor miért záratta be tavaly a három kulturális intézményt és miért rúgta ki az ott dolgozókat?
  • Miért nem jutott most 80 millió forint a gyerekek balatoni nyári táborozására?
  • Miért nem jut annyi a társasházak felújítására, mint régen?
  • Miért retkes az egész kerület?
  • Miért nem indult el egyetlen fejlesztés sem?
  • – Azt már látjuk, hogy Pikó százmilliókkal költ többet a politikai kiadásokra, mert sok haverja fosztogatja a kerületet. De hol a többi pénz? Miért nem az itt lakókra, a kerület jobbítására költik? Hamis gazemberek, hazudozni azt nagyon tudnak – fejezte be posztját Kocsis Máté.

     

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!