bűncselekmény

2019.09.03. 13:23

Letartóztatták a tatai feleséggyilkost

Az ügyészség szerint fennáll a bűnismétlés veszélye, ezért a baltával és késsel támadó férfit egy hónapra letartóztatásba helyezték.

Egy hónapra elrendelte a bíróság annak a tatai férfinek a letartóztatását, aki szeptember elsején végzett feleségével. A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség azért indítványozta az emberölés bűntette miatt indult ügyben a férfi letartóztatását, mert a gyanúsítottal szemben fennáll a bűnismétlés veszélye.

Dr. Reszl Ildikó főügyész a Kemma.hu-nak elmondta: a férfi tatai otthonukban baltával és vadászkéssel támadt feleségére, akinek olyan súlyos sérüléseket okozott, hogy az asszony a helyszínen életét veszítette. A megalapozott gyanú szerint – tette hozzá a főügyész – a férj először a baltával sújtott le, majd a vadászkéssel szúrt, többször is.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a férfi a tettét maga jelentette be a rendőrségen. A férfi ellen emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást. Arról, hogy meghosszabbítják-e a letartóztatást, október 3. előtt döntenek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!