feladta magát

2020.04.05. 20:30

Megölte egyéves kislányát egy nő Budapesten

A BRFK emberölés gyanúja miatt indított eljárást a nő ellen és megkezdték a nyomozást a gyilkosság körülményeinek tisztázására.

Budapest, 2020. prilis 5. Bngyi helysznelk dolgoznak 2020. prilis 5-n a XVIII. kerleti Havanna utcban egy trsashznl, ahol egy 38 ves n meglte egyves kislnyt. Az elkvet P. Orsolya maga jelentkezett a Budapesti Rendr-fkapitnysg Kzponti Panaszirodjn, ahol a vallomsttel utn a rendrk elfogtk. MTI/Mihdk Zoltn

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

Megölte egyéves kislányát egy nő Budapesten, majd feladta magát a rendőrségen – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) vasárnap este a police.hu honlapon.

A tájékoztatás szerint egy 38 éves budapesti nő vasárnap délután bement a BRFK központi panaszirodájába és elmondta, hogy XVIII. kerületi, Havanna utcai lakásában szombaton megölte egyéves kislányát.

A rendőrök a nő lakásában megtalálták a kislány holttestét. A nőt a panaszirodában elfogták.

Borítókép: Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2020. április 5-én a XVIII. kerületi Havanna utcában egy társasháznál, ahol egy 38 éves nő megölte egyéves kislányát

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!