rasszizmus

2019.01.20. 19:49

Náci karlendítéssel pózolt esküvői fotózásán a Jobbik elnökének felesége

Sneider Tamás még szkinhedként kapta a Roy nevet, a párttagok ma is így hívják.

Budapest, 2018. december 12. Sneider Tamás, a Jobbik elnöke pártja demonstrációján a Sándor-palotánál 2018. december 12-én. A párt azt követeli, hogy a köztársasági elnök ne írja alá a munka törvénykönyvének módosítását. MTI/Mohai Balázs

Forrás: MTI

Fotó: Mohai Balázs

A Hír TV birtokába jutott felvételek szerint Sneider Tamásék lakodalmán voltak rasszista és homofób viccelődések is. Az eseményen megjelentek a párt vezető személyiségei.

Náci karlendítés az esküvői fotózáson

A két évvel ezelőtti felvételeken Sneider Tamás felesége, a Jobbiknak dolgozó jogász kétszer is a hitleri köszöntéssel pózolt a fotósoknak.

Az első karlendítés után jelezte a jelenlevőknek, hogy nem bánta meg a mozdulatot, és férje nyakában ülve még kétszer megismételte azt.

Nehéz a hangját utánozni ennek a bu..nak.

Egy másik felvételeken pedig az látható, hogy Sneider Tamás és neje remekül szórakozott, amikor a lakodalomban egyik barátjuk egy ismert televíziós műsorvezető állítólagos nemi identitásán viccelődött.

A paródiát előadó vendég, az afrikai származású Fekete Pákót, – ahogy gúnyoson fogalmazott -, Sneider Tamás kedvencét is utánozta, nagy sikert aratva.

Ők voltak még akkor ez a vendégmunkás, te hogyan mondtad? Ez a ni..er kö..ög. – hangzik el a felvételen.

Az esküvőn a párt vezérkara is megjelent, ott volt Vona Gábor akkori elnök, Mirkóczki Ádám pártszóvivő és Szabó Gábor pártigazgató is.

A vőlegény esküvői ültetési kártyája Sneider keresztneve helyett beceneve volt olvasható. A Jobbik elnöke még szkinhedként kapta a Roy nevet, a párttagok ma is így hívják.

Sneider az Eger környéki szkinhedmozgalom tagja volt,

1992-ben felfüggesztett szabadságvesztést is kapott egy cigány férfi megverése miatt.

Sneider Tamás két fia ellen jelenleg is büntetőper folyik, közösség tagjai elleni erőszakkal vádolják őket.

Esküvője idején Sneider Tamás a Jobbik képviselője és az Országgyűlés alelnöke volt. Feleségének ügyvédi irodája szerződésben állt a Jobbikkal.

Borítókép: Sneider Tamás, a Jobbik elnöke

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!