Járvány

2021.03.03. 13:36

Nacsa: Jakab és a Jobbik folyamatosan támadja a járványügyi védekezést

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője szerint Jakab Péter és a Jobbik mára annyira eggyé vált az általuk korábban sokat szidott baloldallal, hogy az elmúlt időszakban is egyfolytában a járványügyi védekezést és az abban résztvevőket támadják.

Nacsa Lőrinc szerdai videonyilatkozatában közölte: Jakab Péter és a Jobbik csatlakozott az oltásellenes, embereket elbizonytalanító Gyurcsány-koalícióhoz, és szerintük nem is dolguk a politikusoknak az embereket oltásra biztatni.

„Gyurcsány agresszív emberétől, Jakab Pétertől hétről hétre a legképtelenebb hazugságokat hallhatjuk, hangulatot kelt és kocsmai szintet akar meghonosítani az Országgyűlésben. Mindezt több milliós fizetésért”

- fogalmazott a frakciószóvivő.

Miközben „kampányszerűen megpróbálja eljátszani” a nép egyszerű gyermekét, Auschwitzban tréfálkozó sofőrje van, és csaknem két és fél millió forintot keres. Ez álszent és hiteltelen – összegzett a kereszténydemokrata politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!