hatalmas érdeklődés

2017.08.14. 14:23

Nem lehet már pályázni hűtőre Észak-Magyarországon

A nagy érdeklődés miatt hétfőn 13 óra 30 perckor az észak-magyarországiak számára kiírt pályázatot határozatlan időre felfüggesztették. 

Az első két régióhoz hasonlóan az északiban is óriási volt az érdeklődés, 10 ezernél több pályázó jelezte támogatási igényét az Otthon Melege Program háztartási nagygép-csere alprogramjában.

A múlt héten az első két régióból (észak-, és dél-alföldi) összesen több mint 16 ezer pályázó jelentkezett a hűtő- vagy fagyasztókészülékek, mosógépek, mosó-szárítógépek energia-megtakarítást eredményező cseréjére.

A folytatásban elsőként a nyugat-dunántúli régióban élők nyújthatnak majd be pályázatot augusztus 16. szerda reggel 8 órától, elektronikus úton, a pályázati portálon (http://hgcs2017.nfsi.hu/) keresztül.

A pályázati adatlap előzetesen is kitölthető. Ha valakinek az internetes ügyintézés akadályokba ütközik, lehetősége van a nevében eljáró közreműködését kérni, ilyenkor pályázati útmutatóhoz mellékelt meghatalmazotti nyilatkozatot kell kitölteni.

A 2014 szeptemberében indult Otthon Melege Program már több mint 130 ezer háztartás energiahatékonyságát javította – írták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!