Ország-világ

2021.09.26. 15:46

Orbán Viktor: ideje rendezni Magyarország tartozását a vidékkel szemben (videó)

 „Helyreállítjuk a magyar vidék erejét!„ – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a közösségi hálón megosztott videójára hivatkozva.

Egyetemet avatni jöttünk Sárospatakra – hangzott el a kisfilmben. Orbán Viktor hozzátette: egy egyetem felavatása önmagában is rendkívüli esemény.

De az is legalább ennyire felemelő, ha egy régi adósságunkat tudjuk végre megnyugtatóan rendezni. Ideje hát rendezni Magyarország tartozását a vidékkel szemben. Helyre kell állítani azt a méltóságot és azt az erőt, amit elvettek a magyar vidéktől. Meg kell végre adni a magyar vidéknek, ami jár neki – véli a miniszterelnök.

Orbán Viktor felhívta a figyelmet, hogy Tokaj-Zemplén térségben hamarosan nagy dolgok fognak történni az egyetemen túl is. Közútfejlesztések, városrekonstrukciók, idegenforgalmi, mezőgazdasági és ipari beruházások tucatjai indulnak el.

Olyan szintű fejlesztés kezdődik, amilyenre az elmúlt száz évben nem volt példa – hangsúlyozta a kormányfő.

Az egyetemavatón résztvevőkkel kedélyes szefizésre is jutott kis idő, amiről szintén megosztott egy videót Orbán Viktor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!