Ország-világ

2021.10.08. 20:04

Orbán Viktor: vegyük fel a harmadik oltást! (videó)

Jövő héten a kormányfő is beoltatja magát harmadszorra.

„Ez egy olyan vírus – ezt mondják ma a járványügyi szakemberek – amely ellen csak az oltás segít. Aki nem veszi fel az oltást, az veszélyben van. Sőt, van olyan professzor, aki ennél is tovább ment a konzultációkon, aki azt mondta, hogy aki nem veszi fel az oltást, azt mind meg fogja találni a vírus. Tehát veszélyben vagyunk, vigyáznunk kell magunkra” – mondta reggeli rádióinterjújában a miniszterelnök.

Orbán Viktor hozzátette: „ugyanakkor Magyarországon sokan agitálnak az oltás ellen, terjesztenek mindenfajta rémhíreket, és ez nem marad hatástalan, ezért sajnos sokan nem vették föl az oltást. Én mindenkinek azt tanácsolom, hogy a harmadik oltást is vegye föl. Most már 800 ezer körül van azon honfitársaink száma, akik ezt megtették. Én is föl fogom a jövő héten, úgy érzem, hogy eljött az ideje. Bár nem vagyok félős típus, de most valahogy úgy érzem, hogy szükségem van erre a harmadik oltásra. Fel is fogom venni és mindenkinek azt javaslom, hogy kövesse a példámat” – mondta a kormányfő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!