nulla teljesítmény

2020.04.19. 15:39

Szijjártó Péter több szerénységet vár el Donald Tusktól

A külügyminiszter Facebook oldalán közzé tett bejegyzésében azt kéri számon az Európai Néppárt nácizó elnökétől, hogy mit tett eddig az európai emberekért.

Szarajevó, 2020. április 16. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Magyarország adományaként a koronavírus-járvány elleni védekezéshez 200 ezer védőmaszkot és tízezer védőruhát ad át Bisera Turkovic boszniai külügyminiszternek (b) Szarajevóban 2020. április 16-án. MTI/EPA/Fehim Demir

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Fehim Demir

„Miközben olvasom a sunyin nácizó EPP-elnök, Donald Tusk nyilatkozatát, az a kérdés jut eszembe, hogy Európa legnagyobb pártcsaládjának elnöke vajon mivel segítette eddig az európai embereket (köztük a magyarokat) a világjárvány elleni küzdelemben?! Hány lélegeztetőgépet, maszkot vagy védőruhát szerzett eddig Európának? Nos, amíg ezekre a kérdésekre a válasz: nulla, addig több szerénység lenne indokolt az elnök úr részéről.”

Borítókép: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Magyarország adományaként a koronavírus-járvány elleni védekezéshez 200 ezer védőmaszkot és tízezer védőruhát ad át Bisera Turkovic boszniai külügyminiszternek (b) Szarajevóban 2020. április 16-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!