megszólalt

2018.02.13. 12:15

Tételesen cáfolja Juhász Pétert a volt élettársa

Bocsánatot kérünk Juhász Pétertől amiatt, hogy cikkünkben valótlanul közöltük, hogy Juhász Péter hozzátartozóját bántalmazta, megverte, egy lakásba zárta és begyógyszerezte, és ezzel megsértettük jóhírnévhez, magán- és családi élet tiszteletben tartásához fűződő jogát.

Forrás: mti

A politikus exélettársa a legnépszerűbb közösségi oldalon, tételesen cáfolta Juhász korábbi állításait.

Ahogy arról írtunk, egy a bíróság előtt levő peranyag szerint Juhász Péter, az Együtt elnöke szóban és tettlegesen is bántalmazta volt élettársát.

A lokal.hu portál információja szerint Juhász részben elismerte felelősségét az asszony sérülései miatt, ám a politikus a kirobbant botrány után mégis büntetőeljárást, pert és polgári peres eljárásokat helyezett kilátásba.

 

 

 

„48 kg voltam, lenyomott a kanapéra és rám térdelt, és megütött, már akkor feldagadt. Aztán nyugtatót és altatót adott, és még egy éjszakát ott töltöttem. Menstruáltam, ruhástul bőgtem, térdig véres voltam… nem tudtam felkelni”

 

- írta meg a lap a nő vallomásának megrázó részleteit, amelynek során Juhász bezárva tartotta exét, mondván: meg kell beszéljék az életüket.

A politikus a vádakat a közösségi oldalán is tagadja, míg az exélettárs tételesen cáfolja Juhász sorait a Patent Egyesületen keresztül:

 

„Kénytelen vagyok visszautasítani Juhász Péter azon valótlan állításait is, amelyeket az internetes bejegyzéseiben fogalmazott meg velem szemben. Ezen állítások tételes cáfolata a bírósági és hatósági eljárások során megtörtént, azonban miután a jogvitát nem a nyilvánosság előtt kívánom lefolytatni, a közvélemény előtt Juhász Péter valótlan állításaira jelen állás szerint nem kívánok részletesebben reagálni.”

 

 

 

Borítókép: Juhász Péter a  Fővárosi Törvényszék épülete előtt 2016. október 27-én

MTI Fotó: Marjai János

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!