besurranó

2017.08.10. 08:46

Tizenhat éves fiú lopott és fosztogatott

Letartóztattak a salgótarjáni rendőrök egy fiatalat, aki több helyre is betört. Kifosztott egy magatehetetlen idős embert és néhány apróságot lopott el. Többe kerül a rongálás, mint amit szerzett.

A fiatal augusztus 4-én a délelőtt a nyitott ajtón bement az egyik salgótarjáni lakásba. Az ágyban fekvő, idős távozásra szólította fel. A sértett magatehetetlen állapotát kihasználva a a fiú az egyik asztalon elhelyezett készpénz egy részét magához vette, s csak ez után ment el.

A széleskörű nyomozás kiderítette, hogy a fiatalkorú több helyre is betört. Egy salgótarjáni családi házból hajvágót, hangszórót és két napszemüveget vitt magával. Salgótarjánban egy másik családi házba két alkalommal is járt. Innen és dohányterméket lopott el, és megrongálta a zárat.

A rendőrök a fiatalkorút gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették. A nyomozók az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!