Ország-világ

2020.07.10. 15:25

Újabb furcsaságokat találtak Hadházy Ákos alapítványa körül

Most az derült ki, hogy a 24.hu egyik újságírójának, Kovács Angel Mariannak a férje Hadházy Ákos alapítványának kurátora.

Budapest, 2019. február 18. Hadházy Ákos független képviselõ érkezik az Országgyûlés mentelmi bizottságának zárt ülésére Budapesten, az Országgyûlés Irodaházában 2019. február 18-án. Az ülés napirendjén ellenzéki képviselõk mentelmi ügye, illetve mentelmi jog megsértésével kapcsolatos bejelentések vizsgálata szerepel. MTI/Balogh Zoltán

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Kovács Áron Attila vállalkozása pedig abban az épületben van, ahova az alapítvány postán várja a nemzeti konzultációs íveket – tudta meg a Hír Tv.

Hadházy tegnap elismerte, hogy ismeri az újságírót, de azt tagadta, hogy a konzultációs ívek gyűjtéséhez Kovács Angel Mariannának bármi köze lenne. Arról azonban hallgatott, hogy az újságíró férjének nagyon is van, hiszen ő Hadházy Alapítványának vezetője.

A független országgyűlési képviselő egyébként egymillió forintos büntetést kapott, ugyanis az Európai Ügyészségért folytatott aláírásgyűjtésében több adatvédelmi problémát is talált az adatvédelmi hatóság.

Borítókép: Hadházy Ákos független képviselő érkezik az Országgyűlés mentelmi bizottságának zárt ülésére Budapesten, az Országgyűlés Irodaházában 2019. február 18-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!