Járvány

2020.04.20. 21:07

Varga Judit: A magyar becsület védelmében fel kell venni a kesztyűt! (videó)

Látjuk, hogy egy jól felépített nemzetközi támadás zúdul az országra és azt is látjuk, hogy milyen pártcsaládhoz tartozó politikusok szájából hangoznak el ezek a kijelentések – mondta az igazságügyminiszter.

Forrás: Hír TV

Nem ellenkeznek az uniós joggal a járvány miatt hozott magyar intézkedések – mondta az Európai Bizottság alelnöke. A Hír TV Magyarország élőben című műsorának vendége Varga Judit igazságügyi miniszter volt, aki szerint itt az idő leállítani a nemzetközi dezinformációs kampányt.

„Vera Jourovával folyamatos kapcsolatban vagyunk mióta a törvénytervezet napvilágot látott, írásban és szóban is egyeztetünk. Végre valaki elolvasta azt a kétoldalas angol nyelvű fordítást és rájött arra, hogy először nem a vádirat megfogalmazásával kellene kezdeni. Látjuk, hogy egy jól felépített nemzetközi támadás zúdul az országra és azt is látjuk, hogy milyen pártcsaládhoz tartozó politikusok szájából hangoznak el ezek a kijelentések. Épp itt az ideje, hogy kimondjuk, elég volt!” – mondta az igazságügyi miniszter.

(…) A magyar becsület védelmében fel kell venni a kesztyűt – tette hozzá Varga Judit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!