Országos

2007.10.16. 17:40

Kutyák tépték szét a kisfiút

Az anyja és az apja ásta el az augusztusban eltűnt monorierdei kisfúi kutyák által szétmarcangolt holttestét. A rendőrség ma megtalálta a gyermek maradványait.

SZOLJON

Az anya beismerő vallomása után ma kezdtek hozzá a család lakhelyéhez közeli erdő újbóli felásásához, annak ellenére, hogy korábban is átvizsgálták már az erdőt a nyomozók, de akkor nem találták meg a kisfiút. Végül a monorierdei háztól két kilométerre találták ma meg a gyermek holttestét. Az anya bevallotta, ő és a gyermek apja ásta el Dominik holttestét, miután széttépte a család kutyája. A réten, fák alá elásott holttestet igazságügyi orvosszakértő vizsgálja, hogy megállapítsa, valóban a kisfiút találták meg.

A két és fél esztendős Takács Dominik eltűnése miatt a XIII. kerületi járőrök még a bejelentés napjának délutánján közigazgatási hatósági eljárást indítottak: azonnal megkezdték a helyszíni szemlét és a kutatást a Margitsziget területén és a Dunában, ám a gyereket nem találták meg.

Dominik eltűnése napján nyoma veszett édesapjának is, aki különböző bűncselekmények miatt több körözés hatálya alatt állt. A későbbiekben a rendőrök ellentmondásokat fedeztek fel az édesanya tanúvallomásában, ráadásul az asszony poligráfos vizsgálatnak sem volt hajlandó alávetni magát. Augusztus 9-én ezért kiterjesztették a helyszíni szemlét a család lakókörnyezetére is, ám a nyomozás ekkor sem hozott eredményt. Nem hozott fordulatot az ügyben az sem, amikor a rendőrség felderítői augusztus 20-án elfogták Dominik édesapját a Terézvárosban, a férfi ugyanis szolgált érdemi információval a fiú holléte felől.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!