Hirdetés

2021.12.16. 14:14

Még nincs késő a gumicseréhez! Foglalj időpontot online!

Forrás: gumiszervizem.hu

Időpontfoglaló applikáció

Az online időpontfoglalás világában ez alól természetesen a gumiszervizek sem képeznek kivételt. Az Android és az iOS készülékekre egyaránt ingyenesen letölthető alkalmazásnak köszönhetően térképes felület vár, így a hozzád legközelebb eső gumiszervizbe foglalhatsz időpontot. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a hasonló megoldások iránt egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik, hiszen gyorsaságához és egyszerűségéhez kétség sem férhet. Mai rohanó életünkben e kettő kiemelt jelentőséggel bír, ráadásul így megspórolhatod a telefonálgatással vagy éppen személyes megjelenéssel járó időpontkérést. A személyes kontaktok számának csökkentését is szolgáló online időpontfoglalás a pandémia időszakában különös jelentőséggel bír.

Magyar fejlesztés az online ügyintézés szolgálatában

A webes ügyintézés világában élünk. Legyen szó hivatalos teendőkről, nyomtatványok beadásáról, vagy a sokkal hétköznapibb és gyakorlatiasabb gumiztatásról, az online időpontkérés nagy segítség korosztálytól és autótípustól függetlenül. A magyar fejlesztésű CodeVision lehetővé teszi, hogy a Google Play Áruházból vagy készüléktől függően az Apple Store-ból is ingyenesen elérhető legyen a MyPoint-S.

Időpontfoglalás szolgáltatások függvényében

A mobilalkalmazásnak köszönhetően csak okoskészüléked szükséges ahhoz, hogy tulajdonképpen bárhol és bármikor időpontot foglalj egy új, vagy a már jól bevált szervizhez. A térképes szervizkereső funkció mellett arról is informálódhatsz, hogy a kiszemelt szakember mikor tart nyitva, milyen szolgáltatásokat kínál. Klímát töltetnél, vagy futómű beállításhoz is szeretnél ideális szervizt találni? Mi sem egyszerűbb ennél. Néhány kattintással időpontot foglalhatsz, és várakozás nélkül veheted igénybe a szükséges szolgáltatásokat- élen a gumicserével.

Célkeresztben a biztonságos közlekedés

A Gumiszervizem weboldalon szintén lehetőséged van arra, hogy időpontot foglalj a kiszemelt szervizbe. S hogy miért fontos ekkora figyelmet fordítani az évszaknak megfelelő, kiváló állapotú gumi használatára? Természetesen a közlekedés biztonsága indokolja. Rendszeresen az utakon járva egyértelműen az tapasztalható, hogy sokan felelőtlenül kezelik a kialakult közlekedési szituációkat, sőt, olyan helyzetekbe is belemennek, melyek teljesen felesleges kockázatvállalással járnak. A probléma ezzel az egésszel csak az, hogy azokat az autósokat is veszélyeztetik, akik szabálykövetően és körültekintően közlekednek.

Az emberi tényezőn túl a gépjármű állapota, valamint a használt abroncsok is befolyásolják azt, hogy mennyire megbízhatóan használható az autó, és miként reagál akár a csúszós, jeges, havas utakon. A téli autóhasználat nem véletlen érdemel kiemelt figyelmet. A téli szélvédőmosótól kezdve az akku töltöttségén keresztül egészen a jégmentesítésig számos tényező befolyásolja a télre történő kifogástalan felkészülést. A hét fokos szabályt követve már rég elérkezett a téli gumik használatának időszaka. Ha még nem cseréltetted le a nyári szettet, akkor nem érdemes tovább várni azzal.

Téli gumi vagy négyévszakos?

Az örök kérdés a legtöbb autóst utoléri. A négyévszakossal megúszhatod az évente kétszeri gumicserét, és egy alternatív megoldást kaphatsz, ami télen-nyáron megállja a helyét. Sokan azonban elfeledkeznek saját közlekedési szokásaikról és a terület időjárási sajátosságairól, ahol rendszerint mozognak. A nagyvárosokban akár jó döntés lehet a négyévszakos, ha viszont külterületen is autózol, esetleg a havazás gyakoribb vendég lakóhelyeden, mint az ország más pontjain, akkor bizony a téli abroncs nélkülözhetetlen. Érdemes tisztában lenni azzal, hogy a téli gumi speciális kialakítása felel csak meg maximálisan a tél által támasztott követelményeknek. A téli abroncs is csak akkor ideális, ha meg sem közelíti a kritikus 4mm-es profilmélységet. Ez utóbbi esetben célszerű azonnal a téli szett cseréje mellett döntened.

Az online időpontfoglalással azonnal lefoglalhatod a kiszemelt szerviznél az időpontot. Még csak regisztrálnod sem feltétlenül szükséges, hiszen Facebook profiloddal is használhatod a rendszert. Ismerd meg a Gumiszervizem felületeit, melyeknek köszönhetően okostelefonon, vagy hagyományos PC-n is kereshetsz a közeledben levő autószervizek közül!

Forrás: gumiszervizem.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!