Hirdetés

2022.11.21. 06:55

Fejlesztésekkel készülnek a jövő kihívásaira

A mezőtúri székhelyű Fény-Design Kft. a GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-02304 azonosítószámú pályázaton mintegy 199,3 millió Ft feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatást nyert el, amivel a 284,72 millió Ft értékű vállalásainak több mint felét fedezte.

A világítástechnikával foglalkozó cég a 2022. augusztus 15-én, Mezőtúron befejezett projekt keretében többek közt olyan új generációs, főleg Ayrton és Claypaky lézerfényforrással rendelkező lámpatípusokat szerzett be, melyekkel a jövőben a legmagasabb fokon tud eleget tenni a szakmai trendeknek és követelményeknek. Az új, modern eszközök számos olyan funkcióval bírnak, amivel a telepítési idő csökkenthető, illetve kevesebb eszköz alkalmazásával is elérhető a rendkívül látványos végeredmény. Emellett ezek az egyik leggazdaságosabban üzemeltethető lámpatípusok a piacon.

A projektben a fentiek mellett megvalósult egy 24 tanórás Excel-tanfolyam a szellemi és adminisztratív munkát végző dolgozók számára, mellyel a szakmai kompetenciáikat fejlesztették.

Forrás: Fény Design Kft.

Továbbá sor került egy a cég méretére és dolgozói összetételére szabott szervezeti diagnosztikai vizsgálatra is, amely rámutatott arra, hogy az emberi erőforrást illetően mely egységek fejlesztése szükséges.

A beruházások előnyei már rövidtávon megmutatkozhatnak, hiszen azok a vállalatok, melyek a rendelkezésre álló EU-s projektek segítségével a jövőállóságukat erősítő projekteket és humánerőforrás-fejlesztéseket valósítanak meg, jól látható versenyelőnyre tesznek szert. A fentiek sikeres megvalósításával a Fény-Design Kft. jelentősen növelni tudta szolgáltatásai minőségét, hatékonyságát.

Forrás: Fény Design Kft.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!