Hirdetés

2022.11.28. 07:00

Hercegasszony Birtok – Veled lesz teljes!

A Hercegasszony Birtok egyedülálló és valódi stresszoldó élményt nyújt a 21. század urbanizmusban megfáradt emberei számára, akik egy időre elszöknének a város zajától.

Forrás: Dél-Alföld Consulting Kft.

A Körős Túrtői holtága mellett elterülő 2 hektáros Birtok garantáltan kényeztet, távol röpít a világ zajától. Testet és lelket kényeztető vízi világ, különleges élményprogramok garantálják a teljes feltöltődést. 

Legfőbb szempont a szobák kialakításánál a régi értékek megőrzése mellett egy formabontó, kortárs építészeti és belsőépítészeti elemek által létrejött hangulat megvalósítása volt. 

A Iréne Bisztró kiváló séfjei a modern konyhatechnológia szakértői – fáradhatatlanul örvendeztetik meg Vendégeinket gasztronómiai alkotásaikkal, amelyek minden esetben helyi termelők és a bio gazdaságban termett friss alapanyagaira épülnek. 

Forrás: Dél-Alföld Consulting Kft.

A mosolygós jóllakottság érzése mára már fogalommá vált a Birtok lassan 7 éves életében, hiszen a vendégeink elismerése mellett szakmai díjjal is büszkélkedhetünk. A gasztronómiai kiruccanást a helyi gazdák termékeiből, valamint a „szomszéd Bandi bácsi” többszörösen díjnyertes bio gyümölcs- és zöldségkertjének terményeiből komponált ételek garantáltan emlékezetessé teszik majd. A legnagyobb örömmel teljesítjük az ételérzékeny vendégeink kívánságait is. Évszakonként megújuló reggeli, étlap és háromfogásos ínyenc vacsora, melyekre asztalfoglalással bármikor várjuk nem szálló vendégeket is!”

Hercegasszony Birtok - Wellness & Garden

5400 Mezőtúr, Hercegasszony útja 1.
Telefon: +36 20 389 7891
https://hercegasszony.hu/
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!