INTERJÚ

2017.07.19. 10:00

Kumánia Retró Fesztivál Kisújszálláson!

Az idei nyáron új fesztivállal jelentkezik Kisújszállás, pontosabban a Kumánia Gyógyfürdő Kft. Zámbori Péterrel, a társaság ügyvezetőjével beszélgettünk a rendezvény előtt.

Pünkösdtől orvosi szakrendelésekkel, korlátozottan üzemelő fürdő- és gyógyászati szolgáltatásokkal áll a komplexum a vend égek rendelkezésére

Fotó: Máthé András

– Új fesztivállal jelentkezik Kisújszállás. Nincs túlkínálat a fesztivál piacon Ön szerint? 

Magyarország fesztivál nagyhatalom lett Európában, szinte minden régióban számtalan fesztivált tudunk felsorolni. A mi kezdeményezésünk kicsit másabb, hiszen a jelenlegi fesztiválok nagy része inkább a fiataloknak szól, míg mi a fiatal felnőtteket és az idősebb korosztályt szeretnénk a fesztiválozásra rábírni. Természetesen úgy, hogy ehhez megfelelő szálláslehetőségeket és komfortfokozatot is biztosítunk.

– Bízunk benne, hogy a július 28-29-én megtartandó rendezvényünk igazi családbarát fesztivál lesz, hiszen a belépőjegy magában foglalja az egész napos fürdőzést is, így minden családtag megtalálhatja a számítását.

– Milyen programokkal várják a Kumániába érkezőket? 

– Egy kétnapos rendezvényről van szó, idén először szervezzük meg a Kumánia Retró Fesztivált, mely csatlakozik az országos Strandok Éjszakájához is. Július 28-án, pénteken este Korda György és Balázs Klári indítja a fesztivált, majd a Kozmix és a Party Art’sok következik hajnalig. Szombaton a PaDöDő-vel kezdünk, majd Máté Péter slágereit játssza a Főnix zenekar – amely Máté Péter eredeti zenekara volt.

– A bulinak ezzel még nem lesz vége, hiszen Ed Philips and The Memphis Patrol igazi rock’n’ rollt varázsol a kisújszállási éjszakába, majd következik a Rádió Max retró diszkó, Tóth Sanyi elhozza a Rádió Max korábbi slágereit. A buli természetesen éjszakai fürdőzéssel párosul.

– Mit lehet tudni a helyszínről?

– A Kumánia Gyógyfürdő egy igazi gyöngyszem, csodaszép helyszín, mely autóval a 4-es számú főúton, vagy vonattal is könnyen megközelíthető. Próbáltuk a jegyárakat úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálja a számítását, így egy egész napos belépő – mely magában foglalja a gyógyfürdő látogatását, valamint az esti koncerteket is mindössze 3000 Ft-ba kerül. Aki mindkét napon keresztül velünk szeretne bulizni, annak 5000 Ft-ért bérletet kínálunk.

– A fürdőnkhöz tartozik a Hotel Kumánia 3*superior besorolással, illetve egy kemping is, ahol faházakban, sátrakban, lakókocsikban is kedvezményesen meg lehet szállni. Úgy gondolom, hogy ezen a hétvégén egy tartalmas és szórakoztató fesztivált szervezünk, ahová nem csak a fiatalokat, hanem az idősebb korosztályt is nagy szeretettel várjuk! A koncertek mellett gasztronómiai kalandokkal – például a híres kisújszállási birkapörkölttel –, kézművesek utcájával, a Magyar Posta vándorkiállításával is várjuk a kedves Vendégeket.

– Milyen programokkal készülnek még az idei nyárra?

– Augusztus 12-én szervezzük meg a Kumánia Bográcsfesztivált, illetve a Kunország Szépe választást is. A bográcsfesztiválon baráti társaságok, vállalkozások, közösségek főzhetnek együtt, míg a szépségversenyre fiatal hölgyek jelentkezését várjuk. Ezen a napon Pál Dénes lesz a sztárfellépőnk, a háziasszonyi teendőket pedig Demcsák Zsuzsa látja el. természetesen nem csak nyáron várjuk az érdeklődőket Kisújszállásra, hiszen az év minden napján biztosítjuk fürdőnk szolgáltatásait a gyógyszolgáltatásoktól kezdve, a masszázson és szaunán át, egészen a halpedikűrig.

Rendezvényeinkről és szolgáltatásainkról a www.kumania.hu oldalon kaphatnak bővebb tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!