hirdetés

2020.01.08. 16:33

Összecsukható pavilon 3 x 6 – praktikus és stabil

A 3x6m-es összecsukható pavilon sokféle lehetőséget kínál a felhasználásra.

Összecsukható pavilon 3 x 6 – opciók

Ha nagyobb helyet kell lefednie, akkor a 3x6 méteres összecsukható pavilon ideális választás. Akár piaci sátorként ruházattal, kézitáskákkal, cipőkkel, vagy party sátorként is használható. Mindig lesz elég hely a rendezvény megszervezésére. A pavilont használhatja mint kerti sátrat mindenféle szerszámok tárolására. Nemcsak kerti szerszámokat, hanem más tárgyak, kerti berendezést is tárolhat a pavilonban.

Ezenkívül egy 3x6 m-es összecsukható pavilont különféle rendezvényeken is használhatják tetőszerkezetként. Körülbelül 36 ember szórakozhat a tető alatt. Az összecsukható pavilon remek hely lesz a családi ünnepségek, partik, de az esküvők számára is. Rendezzen egy nýari bulit a kertjében pavilon alatt barátaival. Bizonyára az ilyen kikapcsolódás jól esik számára. Grillezett ételek vagy más finomságokat is készíthet a pavilonban. Ne feledkezzen meg a jó hangulatról egy diszkóval a szabad ég alatt biztosan meglepi vendégeit.

3x6m Összecsukható pavilon – előnyei

Miért válasszon összecsukható pavilont 3x6 m méretben? Előnyük nagyszerű célszerűség. Nem csak az szerkezet, hanem a ponyva anyagok is kiváló minőségűek. Az automatikus ollós szerkezete egyszerűen felállítható és lebontható. A konstrukció alumíniumból vagy acélból készülhet. A összecsukható pavilonok megvásárlásakor fontos tudni milyen sűrűn fogja használnia a sátrat és ez szerint kell kiválasztani a megfelelő modellt. Brimo cég a sátrak gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Ismerjük sátrainkat ami nagy előnyt jelent mivel nem vagyunk viszonteladók. A szilárd és vízhatlan ponyva megvédi vendégeit, berendezését rossz idő esetében. A sátor ponyváira nyomtatást is készítünk. Nyomtatással rendelkező pavilonnal bemutathatja cégét, foglalkozását a vásárokon vagy kiállításokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában