Hirdetés

2022.01.17. 00:00

Időtálló táska és bokacsizma trendek

Ismerős az érzés, amikor új évszak kezdődik, és nem tudod mit kezdj a gardróboddal? Mit tarts meg, mit lehetne használni jövőre is, vagy mit kell elpakolni a felső polcokra? A trendek állandóan változnak, ezért bajban lehetünk, ha ruhatárunkban nincsenek meg az alapdarabok, amiket évről évre elővehetünk, mert sose mennek ki a divatból.

Szoljon.hu

Mutatunk pár ötletet, mit érdemes beszerezned, ha időtálló darabokat keresel:

Forrás: fashiondays.hu

A tökéletes munkahelyi táska

Attól eltekintve, hogy pontosan mivel foglalkozol, biztosan szükséged lesz egy letisztultabb darabra, amit különleges alkalmakra is felvehetsz. Ez az a táska, amivel interjúra mész vagy üzleti meetingekre, és jó benyomást szeretnél tenni a megjelenéseddel. Ilyen alkalmakra egy kézitáskát ajánlunk, stílusos modelleket találhatsz a híres márkák között, például a Michael Kors, Guess és Karl Lagerfeld kollekcióiban. Minél egyszerűbbet és letisztultabbat választasz, annál jobban ki tudod használni és több szettedhez felveheted. Figyelj arra is, hogy a táskának legyenek praktikus kis belső zsebei, így a tollad és a névjegykártyád mindig kéznél lesz.

Keresztpántos táska

Amit mindenképp be kell szerezned az alapruhatáradhoz, az egy keresztpántos táska. Egy eseményre vagy hétvégi programra praktikus választás egy kis táska, ami stílusos kiegészítője lehet az outfitednek, és amibe a legszükségesebbek pont beleférnek: telefon, kulcs, és a kedvenc rúzsod. A Fashion Days női táskák között például számos nagyszerű kiegészítőt találsz.

Forrás: fashiondays.hu

Jolly joker, a klasszikus női táska

Az a táska, amit egész nap magadnál hordasz, és tökéletes akár nappali, akár esti programra. Jól kihasználható, sok outfittel kombinálható, ruhával vagy farmerrel is. Nem túl nagy, nem túl kicsi, ez a tökéletes méretű táska, amibe minden dolog belefér, amire egy egész napos munka vagy rohangálás közben szükséged van: telefon, töltő, fejhallgató, kulcsok, pénztárca, smink cuccok és a többi. 

A klasszikus női táska általában fekete, de erre nincs szabály. Lehet nude, barna, zöld, barna vagy akár piros. Annak megfelelően válassz, hogy milyen színűt tudnál a legjobban felhasználni a meglevő ruháidhoz.

Velúr bokacsizma

Télen sem kell eltenned a velúr bokacsizmádat! Az enyhébb, száraz napokon remek kiegészítője lehet az outfitednek egy ilyen darab, legyen akár lapostalpú vagy magassarkú. Remekül néznek ki farmerrel, egy romantikus virágmintás ruhával vagy akár egy rakott midi szoknyával. Válassz egy kényelmes darabot, amit reggeltől estig hordhatsz. 

Bőr bokacsizma vagy bakancs

A hideg téli időszakra pedig mindenképp készülj fel egy pár női bokacsizmával. Rengeteg fazon elérhető, amik között biztosan megtalálod a stílusodhoz illő darabot, legyen az fűzős, cipzáros, kontrasztos színű vagy bordázott részletekkel díszített. Sőt, idén is töretlenül divatosak a katonai jellegű bakancsok is, melyek kiváló statement darabjai lehetnek a ruhatáradnak.

Vastag sarkú bokacsizmák

Az 1970-es évekből visszatért vastag, kockasarkú csizmák reneszánszukat élik a divatban, és úgy tűnik még évekig a top trendek között fognak maradni. Nem hibázhatsz egy pár vastag sarkú csizmával, most nagyon divatosak a barna és a krémszínű darabok. Ha viszont bevállalós vagy, válassz egy igazán magas és vastag sarkú modellt, amivel garantáltan minden szempár rád fog szegeződni.

Ne feledd, a táska és a cipőválasztásnál az első szempont mindig az legyen, hogy az adott modell passzoljon az életstílusodhoz, és ruhatáradhoz. Ruházz be egy minőségi darabra, így évekig a gardróbod hasznos és időtálló darabja lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában