hirdetés

2021.10.22. 07:00

A Plazma Center segít, ahol csak tud

Többször is olvashattunk már a szolnoki Plazma Center tevékenységéről, így az már mindannyiunk számára világossá vált, hogy szívügyüknek tartják a mások segítését.

Az utóbbi időben sem voltak tétlenek, hisz az Ölelés Világnapja alkalmából a Reménytadó Alapítvány számára tettek felajánlást. Minden hozzájuk ellátogató plazmaadó után 500,- Forintot ajánlottak fel az Alapítvány számára, ezzel segítve a szervezet munkáját, működését.

De példaértékűen nem csak anyagi támogatást nyújtottak az elmúlt időszakban. Október 17-én vasárnap ecsetet ragadtak és lefestették a szolnoki Manóvár Óvoda kerítését.

A szolnoki Plazma Center biztosított minden kelléket a tökéletes munkavégzéshez. A Bajtárs úti intézmény csöppségei hétfőn már a megszépült óvodájukba mehettek foglalkozásaikra. Közel 25 ember vett részt a kezdeményezésben, mely reméljük nem csak egyszeri alkalom volt és a jövőben is sok hasonló pozitív dologról számolhatunk be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában