Hirdetés

2019.06.28. 00:00

Az alföldi régió is képviselteti magát a ŠKODA versenyén

A szolnoki Juvenal Kft. színeiben Marosi Zoltán diagnosztikai technikus képviseli majd az alföldi régiót, és indul a ŠKODA Challenge közel 40 ország részvételével megrendezésre kerülő nemzetközi versenyén.

A helyszín ez alkalommal a horvátországi Sibenik – itt mérhetik össze tudásukat a márkakereskedésekben és szervizekben, illetve az importőri hálózatban dolgozó ŠKODA alkalmazottak.

A rangos vetélkedőn minden ország hét legjobb szakembere teszi próbára tudását a saját szakterületén. Marosi Zoltánt, a Juvenal Kft. diagnosztikai technikusát nem csupán az egyéni győzelem lehetősége motiválja a részvételre, de saját szakmai felkészültségét és tudását is szeretné próbára tenni.

„Diagnosztikai technikusként az jelenti számomra a legnagyobb kihívást, hogy mindig felkészült legyek, a legjobb formámat nyújtsam. A ŠKODA Challenge nagyszerű lehetőséget kínál a szakmai továbbképzésre; ugyanakkor ki is szakítja az embert a napi rutin egyhangúságából, és új színt visz a hétköznapokba”, vallotta meg érzéseit Marosi Zoltán.

A ŠKODA Challenge alapvetően egy szakmai verseny, az ehhez szükséges tudást pedig a mindennapokban is jól képesek kamatoztatni a versenyzők. Mert ez a megmérettetés végeredményben arról szól: a ŠKODA ügyfelek és vásárlók minél jobb, minél színvonalasabb kiszolgálást kapjanak.

A verseny olyan elméleti és gyakorlati feladatokra fókuszál, melyek a mindennapi munka során is nélkülözhetetlenek az ügyfélelégedettség maximalizálása érdekében.

„Nem véletlen, hogy a versenyen komoly szerep jut a kreativitásnak, a problémamegoldó-képességnek – meséli Marosi Zoltán. – Fontos, hogy az ember lássa a nagyobb összefüggéseket. És ha egy kis magyaros találékonyságot, furfangot is sikerül belevinni, akkor még nagyobb az esély a sikerre” – mondja.

Ugyanakkor biztos benne: alapos szakmai felkészültség, elhivatottság és megfelelő motiváció nélkül a közelébe sem juthat az ember a győzelemnek. De hogy mi lesz a verseny végső kimenetele? Vajon ismét a magyar szakemberek hozzák haza a legtöbb trófeát Horvátországból? Ez majd június 27. és 30. között kiderül.

Addig is: hajrá Szolnok! Hajrá Magyarország!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában