Szponzorált tartalom

2020.12.24. 11:40

Hódít az orvosi fogyás

Dr. Ispány Marietta rendelése 2021. január 5-én nyílt napot tart! INGYENES az orvosi mérés és tanácsadás.

 

Dr. Ispány Marietta

Ingyenes állapotfelmérés, zsírraktár-kalkuláció, testösszetétel-vizsgálat, keringésellenőrzés, anyagcseretérkép, orvosi tanácsadás, májszintellenőrzés, diétás tanácsok. A fogyókúra elkezdésekor ingyenes mérés. Ha túlsúlyos, szív-érrendszeri betegséggel küzd, magas a vérnyomása, magas a koleszterinszintje, refluxbetegsége van, ízületi gyulladással, kopással küzd, nem esik teherbe, PCO szindrómás, akkor keressen meg minket! Szabaduljon meg a felesleges kilóktól!

Dr. Ispány Marietta vagyok, 9 éve foglalkozom az orvosi fogyókúrával. Célom,hogy minél több ember részesüljön ebben a terápiában,leadva a kilókat,megtanulva a helyes táplálkozást,elindulva a mozgás útján,elhagyva a gyógyszereket. Akár 5,10,20,akár 70,80,100 kg-ot kell leadnia,fogadjon el egy egészséges,önbizalommal teli életet,túlsúly nélkül,karcsú alakkal.

Szolnok, Szántó krt. 52/a/1 L-33 MEDICAL Központ.

Bejelentkezés: Dr. Ispány Marietta 06/70/322-5982

Sikertörténetek páciensektől kapott üzenetekben

Januárban kezdte, azóta 42 kg zsírt adott le!

Kedves Páciensünk 2020 januárjában döntött úgy, hogy változtat az életén. Magas testsúlya már szív-érrendszeri, ízületi panaszokat okozott, az egészsége forgott kockán. Induló súlya 181,5 volt. 1 év alatt jelentős zsírleadás történt, 42 kg zsírtól szabadult meg. Az orvosi fogyókúrával biztonságosan, folyamatos ellenőrzés alatt, izomveszteség nélkül adta le a zsírkilókat. A rendszeres kontrollok és a szabályok betartása révén egészsége jelentősen javult, mozgása, erőnléte visszatért. Szívproblémái, ízületi panaszai megszűntek. Kitartóan folytatja tovább a diétát.

Gratulálunk!

Mínusz 152 kg zsírleadás összesen!

Pácienseink 2020-ban határozták el, hogy az orvosi fogyókúra által megteszik az első lépést az egészség, a gyógyszermentes élet, a tökéletes laborértékek, a lelki megfiatalodás, a karcsúság felé. Leadott kilóikat összeadva összesen 152 kg szabadult meg öt Páciensünk. Egyenként – 20kg, -56 kg, -25,4, -22 kg és -21 kg-ot adtak le testzsírból. amellyel megelőzték a kardiovaszkuláris betegségeket, a cukorbetegséget, ízületi problémákat, csökkent a vérnyomásuk, laborértékeik normalizálódtak és nem utolsó sorban fittek, üdék és karcsúak lettek.

Gratulálunk mindegyikőjüknek!

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában