hirdetés

2021.07.08. 00:00

Már a kínálat is szemet gyönyörködtető a szolnoki Levendula Kézműves Fagylaltozóban

Mi jut eszedbe egy lila bicikliről a nyári forróságban? Igazi fagyi a világ legkülönlegesebb, legfinomabb alapanyagaiból, például Szicíliai pisztácia, Mentás bodza, Egri bikavér, Tihanyi camembert, Kókuszos áfonya. Hogy hol? Szolnokon, a Levendula Kézműves Fagylaltozóban, a Hild téren, a Pelikán Hotel alatti üzletsoron.

Forrás: Beküldött fotó

 

Fotó: Beküldött fotó

Magyarország egyik legnépszerűbb fagylaltozója a „lila bringás” üzlet a gyerekek és idősek mellett a fiatalok nagy kedvence is, egyszóval mindenkié, aki szereti az igazi minőségi kézműves fagyit.

De Mitől más a Levendula Kézműves Fagyizó, mint az összes többi?

A Levendula kézműves fagylaltjait kézzel készítik, és csakis minőségi alapanyagokat használnak, melyeket a legkiválóbb helyekről szereznek be. Mindent onnan, ahol a legjobb: a mogyorót Piemontból, a citromot Siracusa-ból, a pisztáciát pedig a szicíliai Bronte-ból.

Fotó: Beküldött fotó

De nemcsak a hozzávalók és a szakértelem teszi igazán közkedveltté, hanem az izgalmas kombinációk is. Az ízek skálája ugyanis igen széles. A klasszikusok mellett, igazi különlegességeket is kóstolhatunk. Mindemellett a Levendula tulajdonosai első között készítettek a diétázók és speciális étrendet követők számára is fogyasztható fagylaltokat, hogy nekik se kelljen lemondaniuk az élvezetekről.

Fotó: Beküldött fotó

A kis lila fagylaltozók mindegyikében kóstolhatunk glutén-és tojásmentes ízeket, például Mentás Málnát, Fahéjas szilvát, Epres Gyömbért, vagy Levendulás Citromot. Laktózmentes finomságokból sincs hiány, köztük a Levendulás Étcsokoládé is szerepel a kínálatban.

Fotó: Nagy Balázs

Természetesen cukormentes fagylaltok közül is választhatunk, melyek kizárólag steviaval készülnek, ilyen például a Chilis Áfonya, Levendula, Fahéj. Idén először pedig gluténmentes tölcsér is kapható az üzletekben.

Fotó: Nagy Balázs

A kellemes hangulatú üzletben nyers vegán és paleo sütemények, házi szörpök, illetve kézműves sörök is szerepelnek a kínálatban. A Pelikán Hotel alatti üzletsoron működő Levendula Kézműves Fagylaltozó minden nap 10 és 20 óra között várja a vendégeit. Az országban huszonkét üzlet egyikeként nemcsak a megyeszékhelyen, hanem Törökszentmiklóson is megkóstolhatóak az egyedi tölcséres finomságok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában