pályázat

2018.11.02. 09:29

Megvannak „A te városod, a te divatod, tervezd meg” című pályázat döntősei

A Korzó által kiírt kreatív dizájnpályázat nyertese negyedmillió forintot vihet haza, alkotásaiból pedig limitált számú kiegészítő kollekció készül, aminek darabjait a Korzón és a Playersroom üzleteiben lehet majd megvásárolni.

A zsűri által kiválasztott tíz pályaműből a közönség november 1. és 7. között szavazás útján választja ki a legjobbat. A Korzó alkotói pályázatára Szolnok által ihletett pályaművekkel lehetett jelentkezni.

A pályázók feladata volt, hogy megmutassák, mit jelent számukra a saját városuk. Az elkészült alkotásokat regisztráció után az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalra tölthették fel október 15. és 28. között.

A pályázatra több, mint 200 alkotás érkezett, ezek közül választotta ki a zsűri a tíz legjobb munkát. A zsűrit a Korzót üzemeltető Ceetrus kollégája, a Magiszter Alapítványi Iskola Művészeti Szakgimnáziumának kollégája és az ismert énekes, Caramel alkotta.

A végső győztes kilétéről egy közönségszavazás keretében döntenek, szavazni szintén ezen a weboldalon lehet november 1. és 7. között.

A nyertes pályázó egy 250 000 forinttal feltöltött bankkártyával lesz gazdagabb, a nyertes pályamű pedig – a mintától függően – egy kiegészítő kollekció sapkáin és/vagy hátizsákjain kel életre.

A Playersroomban és a Korzón beszerezhető darabok értékesítéséből befolyt összeget a szervező egy helyi civil szervezet számára ajánlja fel, így a győztes pályázó saját közösségét is támogatja.

A szerencsés nyertes egy eredményhirdető közönségtalálkozó keretében veheti át a díjat a helyi Korzón novemberben.

A szavazás pontos feltételeiről és a pályázatról további információ az iranyakorzo.hu/tevarosodatedivatod oldalon található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában