hirdetés

2021.07.27. 08:56

Milyen színű pólót és rövidnadrágot válasszon egy férfi?

A férfiaknak nem elegendő annyi tudás, amikor pólót és rövidnadrágot választanak, hogy mit, mivel és hogyan kombináljanak, a színek harmóniájára is törekedni szükséges, hiszen csakis így lehet tökéletes outfitet kialakítani. Legyen szó egy elegánsabb vagy egy sportosabb szett összeállításáról. Az összhatást pillanatok alatt lerombolhatja, ha nem a megfelelő színű ruhákat válogatjuk össze. Hogyan válasszunk pólót és rövidnadrágot színek alapján? Mutatjuk a válaszokat! Rövidnadrág és póló kombinálása színek alapján

PR-cikk

Forrás: egorovleon/Shutterstock.com

Fotó: Shutterstock

Színeket, nem csak az aktuális divat szerint választhatunk és kombinálhatunk, hanem az egyéni sajátosságainkat is figyelembe vehetjük, mint például a bőrszínt, a szemszínt és a hajunk színét. Azt bizonyára már mindenki hallotta, hogy a bőrtónus alapján is választhatunk magunknak ruhadarabokat. Egy sötétebb bőrszínnel rendelkező férfinak jól állnak a világosabb, a fehér, a pasztell és a bézs színek, míg egy fehérebb bőrű férfit ezek a színek csak tovább sápasztanak. A kreol bőrrel jól mutat egy fehér póló és választhatunk mellé egy világosbarna nadrágot, amennyiben a férfi rövidnadrágok között válogatunk.

Akár még a szemünk színe alapján is összeállíthatjuk a gardróbszekrényünket, már ami a színeket illeti. Ha kék a szemed, akkor egy kék farmer rövidnadrág nagyon jól fog állni, amelyet egy narancsszínű férfi pólóval is kombinálhatsz. A zöld szemű férfiaknak tökéletesen állhat a világoskék és a sárga szín. Egy világoskék ing és egy mustársárga chino jó választás lehet az irodába.

A férfiak kedvenc színei a fekete, a barna, a khaki és a kék. Azonban nem mindegy, hogy ezekkel a színekkel, milyen színű ingeket viselünk és a férfi pólók között válogatva is nagyon meg kell gondolnunk, hogy mely színek mellett döntünk végül. Hiába szereti valaki a fekete és a barna színt és ezeket a színeket egy outfitben szeretné viselni, nem jó megoldás, mivel ezek a színek nem harmonizálnak egymással. A kék farmerrel felvehetünk egy barna színű felsőt, legyen szó pólóról, ingről vagy pulóverről és egy khaki színű nadrággal is remekül illik egy kék színű póló.

Aranyszabály, hogy a kék, kék színnel, nem jó párosítás. Még ha az egyik világosabb árnyalatú, akkor sem. Ha sokat vagyunk farmer rövidnadrágban, akkor könnyű dolgunk van, mert a kéken kívül, szinte bármilyen színű felsőt választhatunk magunknak, amikor az outfitünket alakítjuk ki.

A terepszínű férfi rövidnadrágok is nagy népszerűségnek örvendenek. Úgy tudjuk a legjobban viselni ezt a ruhadarabot, ha megjegyezzük az ezzel kapcsolatos szabályt. Mindig olyan színű férfi pólóval viseljük, amilyen szín a nadrágon is domináns. Ha ezt betartjuk, még egy ilyen típusú nadrágban is nagyon jól nézhetünk ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában