hirdetés

2021.09.07. 00:00

Pelikán névadó a Plazma Centerben

Szeptember 4-én a szolnoki Plazma Centerben kikelt egy új kis jövevény, aki nem más, mint a Center kabala állata, a Pelikán. Mint minden újszülöttet, őt is el kellett nevezni, hisz nem kóborolhat a városban egy Pelikán sem név nélkül.

A Center úgy döntött, hogy ezt a nemes feladatot és egyben lehetőséget felkínálja a plazmaadók számára, akik a „Pelikán Panna” nevet szavazták meg a csapat legújabb tagjának. Pannával egész nap lehetett találkozni a Hild téren, ugyanis Szolnok Napja alkalmából Ő is a várossal ünnepelt és készült különböző ajándékokkal a kicsiknek.

Panna minden korosztályt szívesen látott szárnyai alatt akár csak egy fénykép erejéig is, de ha úgy adódott szorgosan osztogatta ölelését is, minél több új barátot szerezve a nap folyamán. Mindeközben a Center dolgozói is szorgosan serékenykedtek, hisz szombat lévén nyitva voltak és nagyon sok szeretettel fogadták a plazmaadásra érkezőket. Reméljük hamarosan újra láthatjuk Pannát és minél többen mennek el segíteni plazmájukkal másokon!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában