Életmód

2020.12.22. 12:24

Pulóveres karácsony: kényelmesen, mégis csinosan és stílusosan

Rendhagyó lesz az idei karácsony, szűk családi körben, otthon ünnepeljük a szeretet ünnepét. Ünnepi öltözetünk is más lehet, mint a megszokottak, azt is mondhatjuk, pulóveres karácsony lesz a 2020-as ünnep. Ám ez az egyszerű öltözék is lehet stílusos és divatos. Ötleteket ad ehhez dr. Pazsa Kornélia, a Stella & Co. Gardróbjának tulajdonosa és stílustanácsadója.

Forrás: Stella & Co.

– Kényelmesen, mégis csinosan! Valami ilyesmi lesz az idei karácsony mottója. Azért, mert otthon kell maradnunk, figyeljünk arra, hogy öltözékünkbe is becsempésszük az ünnepi hangulatot. Néhány apró trükkel is megtehetjük ezt – kezdte Kornélia. – Ha úgy párosítunk például darabokat, hogy különlegessé válnak együtt, már az is jó választás. De nagyon jó döntés lehet egy szép pulóver. Akár egy leggings-t vagy egy otthoni nadrágot is feldobhatunk egy szép, finoman kötött pulóverrel, kardigánnal. Ünnepi hangulatot varázsolhatunk egy arany- vagy ezüst szálakkal átszőtt, esetleg egy gyöngyökkel vagy flitterekkel díszített pulóverrel. Nagyon szépek, különleges hatásúak a csavart garbók. Ezek mind megfelelőek lehetnek ünnepi viseletként – sorolta ötleteit a stílustanácsadó. A Stella & Co. tulajdonosa a szilveszteri bulira is ajánlja a csillogós darabokat. Ahogy mondta, igaz, hogy otthon, szűk körben „bulizunk”, azért adjuk meg a módját, az évbúcsúztatóra választhatunk vagányabb, lezserebb, bulisabb darabokat is.

Fotó: KateGalPhoto

– És természetesen nem feledkezhetünk meg a színekről sem. Tél van, ráadásul a mostani helyzetben különösen hajlamosak lehetünk a depresszióra, amit néhány színes ruhával elűzhetünk. A karácsony általában a pirosról, a zöldről és az arany színekről szól, de ezeken kívül széles skáláról válogathatunk. Tudom, sokunknak a fehér és fekete a leginkább bevált színkombináció, de merjünk ezen túllépni, kísérletezzünk színekkel – hívta fel a figyelmet.

Kornélia ennek fényében lakásbutikjában is szélesítette a repertoárt, különösen amióta maga is szívesen kísérletezik színek viselésével.

– Nagyon szép pink, lila darabjaim vannak, a zöldekkel és a napsárga holmikkal próbálom megidézni a tavaszt, ezeken kívül gyönyörű világos türkiz ruhákat tudok kínálni és persze nálam is egyre népszerűbb a királykék. Színtanácsadóként látom, hogy a vevőimnek mely színek előnyösek, ezek alapján ajánlom a ruhákat, s tapasztalatok szerint meg is fogadják a tanácsaimat. Persze eleinte bátortalanok a hölgyek, ezért mindig azt javaslom, hogy először kiegészítőkkel kezdjenek. Sokunk télikabátja fekete, azt kiválóan fel lehet dobni egy színes sállal, kendővel, kesztyűvel vagy sapkával. Aztán lehet bátrabban is. Természetesen fontos, hogy a viselő jól is érezze magát az adott darabban – beszélt a színek szerepéről és hatásáról a gardróbtulajdonos. – S ha már kiegészítőkről beszélünk, említsük meg, hogy azok kiváló ajándékok is lehetnek karácsonyra – tette hozzá.

– Fontos, hogy töltekezzünk, hogy inspriáljuk magunkat egy kis pozitív energiával ebben a borongós időben és hasonlóan borongós hangulatú időszakban. Jó érzés számomra, hogy a vásárlóim elindultak ezen az úton. Én támogatom őket, személyes üzenettel is meg szoktam őket lepni, amit örömmel fogadnak, számít nekik az odafigyelés. Nekem pedig a visszajelzések számítanak, ezek alapján tudom, hogy jól csinálom-e a dolgom – tette hozzá a Stella & Co. Gardróbjának tulajdonosa és stílustanácsadója.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában